Presserådgivning & pressemeddelelser

Jeg kender medierne indefra – og ved, hvornår og hvorfor journalister og medier gør, som de gør. Man kan ofte forudsige, hvad der bliver en historie i pressen. Journalister tænker i ’gode historier – se i øvrigt mere på min blog om presseperformance

Jeg kan hjælpe jer med at blive synlige i medierne – og med at forsvare jer, når I bliver angrebet i pressen. Jeg ved, hvordan man skal tackle det, når Ekstra Bladet, TV Avisen, lokalavisen og netmedier henvender sig.

Jeg kender hele spillet mellem medierne og andre aktører. De skrevne og de uskrevne regler – samt hvordan det hele kører i praksis. Da jeg både har været nyhedsjournalist i DR og pressemedarbejder i en styrelse, kan jeg se situationen fra begge sider. Altså både hvordan medierne arbejder og ser på tingene – og hvordan man som enkeltperosn eller virksomhed/organisation bør agere i forhold til pressen i forskellige situationer.

En journalist, der ringer er som oftest en mulighed, og ikke en trussel – selv om det sidste bestemt også kan være tilfældet. Er i øvrigt uddannet indenfor krisekommunikation. Det handler om, hvad man gør, når pressen går hårdt til angreb og alt bliver kaos.

Ring til mig eller send en mail. Lad os tale om, hvordan jeg kan kan hjælpe dig/jer – HER er kontaktinfo.